Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Terug naar blog overzicht

Fotocadeaus

23 november 2020

Het leukste cadeau maak je met je eigen foto’s, want een foto zegt meer dan duizend worden. En wat is er nu leuker dan een persoonlijk foto cadeau? Wij helpen jou graag met wat leuke ideeën voor een gepersonaliseerd cadeau!

blog-fotocadeaus-960×720
foto op forex

Ik zou je het liefst in een lijstje willen doen

Hoe leuk is het om een prachtige foto in lijst te geven? Er is voldoende keuze in lijsten, zodat het precies past in elk interieur; kant en klaar om op te hangen. Bestel een foto in lijst van jouw favoriete foto en kies uit 20 lijsten in verschillende formaten. Het is dus niet alleen een heel mooi, maar ook een heel makkelijk cadeau.

Een fotoboek vol fijne momenten

Een mooi fotoboek vol met fijne momenten die je samen hebt gedeeld is een uniek cadeau voor die ene bijzondere vriend of vriendin. Een fotoboek maken kan heel eenvoudig online, maar natuurlijk ook in onze gratis gebruiksvriendelijke software. Kies een unieke cover, voeg aan iedere pagina een foto en tekst toe en bewerk het fotoalbum zoals jij het wil. Als je het fotoboek bestelt met custom bewaarbox, hoef je hem niet eens meer in te pakken; het is dan al een cadeautje op zich.

Fotoalbum custombox 1130×550

Reis door het jaar heen met een kalender

Stel een jaarkalender samen van alle mooie plaatsen waar je bent geweest. Zo kun je elke maand genieten van de mooiste herinneringen. Kies met behulp van ons online programma eenvoudig een thema dat bij je past, plaats je mooiste foto’s en klaar is de kalender. Met een gepersonaliseerde voorkant en keuze uit verschillende indelingen, maak je de fotokalender compleet naar wens.

Variatie met wanddecoratie

Een bijzonder moment kun je op verschillende manieren vereeuwigen. Natuurlijk hebben wij voor elke stijl een geschikte wanddecoratie. Je kunt kiezen voor een foto op Fuji fotopapier verlijmd op diverse ondergronden zoals dibond, plexiglas of een photo blocks, of voor een directdruk op bijvoorbeeld aluminium of dibond. Een kleine dibond plaat leent zich uitstekend voor het plaatsen op een fotoplank, of een groter exemplaar gewoon op de grond leunend tegen de muur. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste materiaal? Bekijk dan al onze wanddecoratie.

foto op chromaluxe

Cadeau voor de fotovirtuoos

Ben jij niet de enige fotovirtuoos in de familie of vriendenkring? Dan hebben we ook nog de cadeaukaart. Jij weet als geen ander hoe leuk het is om je eigen print aan de muur te hebben. Met deze cadeaukaart geef jij die mogelijkheid door aan jouw geliefde vriend of familielid! En dit cadeautje past natuurlijk met gemak door elke brievenbus 😉

Vele wegen leiden naar een cadeautje

Er is niet alleen veel keuze in de leukste fotocadeaus, maar ook hoe. Wist je bijvoorbeeld al dat je jouw bestelling direct kan laten versturen naar de persoon voor wie het cadeau bestemd is? Dat kost je niets extra’s en de ontvanger krijgt natuurlijk geen factuur. Zolang je rekening houdt met de productietijden en levertijden, dan is dit een mooi alternatief wanneer je niet persoonlijk bij iemand langs kan gaan. Wij wensen je veel plezier met het voorbereiden van het perfecte cadeau. Ons team staat voor je klaar.